Speideren høsten 2017

Tett på 2014
Her er informasjon om speidermøtene til Drammen MSK fram til jul. Vi møtes på mandager, som regel fra kl 17.30-19.00! Noen mandager har vi middag sammen. Disse mandagene begynner vi kl 17.00. Dette står i kalenderen.

Har du lyst til å bli speider, så er det bare å møte opp!

28. august: Vi padler kano på Drammenselva. Vi møtes og avslutter på parkeringsplassen ved Sølfastøya.
4. september: Tur fra Landfallhytta. Vi plukker litt blåbær og markerer bl.a. overgang til troppen for mange speidere.

8.-10. september: Tur til Rødbysætra. Vi overnatter i lavvo har mange aktiviteter.
11. september: Ikke speidermøte på grunn av turen.
18. september: Tur til Blektjern med middag. Vi møter på parkeringsplassen ved Drafn-huset kl. 17.00 og griller ved Blektjernhytta.Ta med egen grillmat. Vi lager små og store båter. Ta med speiderkniv om du har.
25. september: Klatremøte.  På Gullaug.

2. oktober: Ikke speidermøte. Høstferie
9. oktober: Hinderløype. På Spiralen.
16. oktober: Frisbeegolf på Bikkjestykket.
 Vi møtes ved Austad gård.
20.-22. oktober: JOTA/JOTI. For speidere i Troppen. Høvik skole - egen påmelding
23. oktober: Ikke speidermøte. På grunn av JOTA/JOTI.
30. oktober: Speidermøte med middag. Kl. 17.00 i Misjonskirken, Langesgate 5
6. november: Speidermøte på Drammensbadet.
13. november: Speidermøte på skøyter.
Marienlyst stadion. Vi møtes på isen opp mot jernbanen.
20. november: Bål og primitiv mat. På Spiralen
27. november: Refleksorientering / signalorientering. På Spiralen
4. desember: Jule-speider-verksted. I Misjonskirken
11. desember: Speideravslutning med grøt. I Misjonskirken

Se kalenderen for nærmere informasjon.

Følg også Drammen MSK på Facebook. Der deler vi nyheter og glimt fra speiderlivet!

Speiderprogrammet på mobil

Hvis du ønsker å legge til speiderprogrammet på en mobiltelefon eller nettbrett, følg instruksjonene her.

Hva skjer i speideren