OyvindSlaatta 2013 tf-web

Øyvind Slåtta er Misjonskirkens hovedpastor. Han har sin teologi- og ledelselsutdanning fra Høyskolen i Lillehammer, Norges Markedshøyskole og Høyskolen for Ledelse og Teologi. Øyvind jobber 50% i Misjonskirken, og 50% som konsulent i Misjonsforbundets internasjonale avdeling.

dina eriksen

Dina M. Eriksen er Misjonskirkens Barne- og familiearbeider. Hun har særlig ansvar for aldersgruppen 0-13 år, og er aktiv i Speideren, Barnekirken og Fredagsklubben. Dina er utdannet lærer og jobber som dette ved siden av jobben i kirken.

kjell hovde

Kjell M. Hovde er omsorgspastor i Misjonskirken. Besøkstjeneste, samtale og forkynnelse er hans hovedoppgaver.

karin

Anne Karin Gulbrandsen er pianist i Misjonskirken. Hun spiller på Gudstjenester og er voksenkoret Laudates faste pianist.