Ledig stilling: Pastor 100%

Vi ønsker å ansette en pastor som kan være med å utvikle vår menighet i en spennende tid. Er du er den vi leter etter – eller kanskje kjenner du henne eller ham?

Misjonskirken Drammen er en aktiv menighet med et variert tilbud for flere generasjoner. Menigheten er en del av kirkesamfunnet Misjonskirken Norge. Vi renoverer nå vårt kirkebygg i Langes gate 5, rett ved jernbanestasjonen på Strømsø i Drammen, og planlegger innvielse i løpet av 2022.

Vi ønsker å ansette noen som:
- Har erfaring fra menighetsarbeid som frivillig eller ansatt
- Har høyskoleutdannelse innen teologi

- Har lyst til å jobbe i team med hovedpastor, omsorgspastor og kreativ leder
- Trives godt i samspill med barn, unge og frivillige ledere
- Er initiativrik, har gode relasjonelle evner og kommuniserer godt.

Arbeidsoppgaver:
- Planlegge innhold, organisere frivillige medarbeidere og delta aktivt med forkynnelse i Gudstjenester, Barnekirken, Konfirmantarbeid, Ungdomsarbeid og Tweensarbeid.
- Lede trosopplæringen for aldersgruppa 0-20 år
- Videreutvikle vårt utadrettede tilbud mot byen
- Administrativ oppfølging av aktivitetene.

Pastoren vil inngå i Misjonskirkens stab sammen med omsorgspastor Kjell M. Hovde, kreativ leder Silje Fuglestad Solli og hovedpastor.

Spørsmål angående stillingen kan rettes til hovedpastor Øyvind Slåtta på telefon 915 87 629 eller e-post pastor@misjonskirken.com.

Søknad med CV sendes: pastor@misjonskirken.com

Søknadsfrist: 9. desember 2021.
Tiltredelse: Januar 2022 eller etter avtale.
Stillingsprosent: Totalt 100%, hvorav 50% er fast stilling og 50% er vikariat i fra 1.1.2022 til 31.12.2022 med mulighet for forlengelse.

Contact us

Misjonskirken Drammen