Om oss

Misjonskirken Drammen er en aktiv menighet med et variert tilbud for flere generasjoner. Menigheten er en del av kirkesamfunnet Misjonskirken Norge.

Hovedsamlingen for Misjonskirken Drammen er søndagens gudstjeneste som varer fra kl. 11:00 til ca 12:30. Under gudstjenesten er det eget opplegg for barna, og etter gudstjenesten samles vi til kirkekaffe.

Det skjer i Misjonskirken:

Mandag:
Speider kl. 17.30-19.00. Åpent for barn fra siste år i barnehagen og oppover. Foreldre kan gjerne være med. Tilsluttet Norges Speiderforbund. Vi bruker naturen i Drammen aktivt. Informasjon om neste samling med tid og sted for oppmøte finner du i denne facebook-gruppa

Tirsdag:
Voksenkoret Laudate øver fra 19-21.30 i partallsuker. Koret er åpent for sangglade voksne og ledes av Aleksander Lorentzen.

Torsdag:
Misjonskirken Drammen bruker Tentro som konfirmasjonsopplegg. Tentro er åpent for alle, og det er ingen krav om å være døpt for å bli konfirmert. Vi arrangerer konfirmasjonsopplegget sammen med flere andre kirker. Egen påmelding via nbtentro.no

Fredag:
Ungdomsgruppa InsideOut møtes fra 19.00-21.30 i oddetalsuker. Åpent for alle mellom 13 og 19 år.
Fredagsklubben samler 4.-7. klassinger en gang i måneden.

Se tidspunkt for alle våre aktiviteter i kalenderen.

Ansatte:

Hovedpastor: Øyvind Slåtta, pastor@misjonskirken.com, mobil 915 87 629
Omsorgspastor: Kjell M. Hovde, kmhovde@online.no, mobil 90 76 92 85
Barne- og familiearbeider: Dina M. Eriksen, dina.eriksen@ebnett.no, mobil 99 77 75 04
Kreativ leder: Silje Fuglestad Solli, silje-fuglestad@hotmail.com, mobil 95 17 53 66

Styreleder: Hilde Haraldseid 92 69 55 40

Historien:

Misjonskirken Drammen har røtter i Norges første frikirkelige menighet. Den første misjonsmenigheten ble grunnlagt i Skien i 1856 av statskirkeprest Gustav Adolf Lammers, og kirkesamfunnet som heter Misjonskirken Norge (tidligere Det Norske Misjonsforbund) ble stiftet 8. juli 1884 av verdensmisjonæren Fredrik Franson fra USA. Dette ble en landsomfattende menighets- og misjonsorganisasjon som var mer opptatt av hva kristne kunne være enige om enn hva man var uenig om. Misjonskirken Norges motto er derfor «Guds barns enhet og menneskers frelse." Misjonskirken Drammen ble etablert som «Drammen Frie Misjonsforening» i 1890, og har siden 1893 holdt til i Langesgate 5 på Strømsø i Drammen. Dagens bygg ble ferdigstilt i 1962.

Misjonskirken Drammen
Langesgate 5, Strømsø